Dagboek

Aantal berichten: 41
Ga naar:   

Juli

05 juli 2020

Lieve kleine meid

 

En toen was het alweer juli, de maand waarin je een half jaar echt bij ons bent. Nog een paar dagen.

Vorig weekend hebben we voor het eerst een echt uitje gehad met ons drietjes. Van wegen de corona was dat eerder niet mogelijk.. En dat terwijl je er al 6 maand bent.. 


heart

21 juni was het vaderdag, de eerste vaderdag voor papa!
We hebben heerlijke taart gegeten, en niet te vergeten had je 2 cadeautjes voor papa!
Je had een super leuk tschirt aan en je hebt papa een mok cadeau gegeven.
Op het eerste oog lijkt deze mok zwart, maar zodra je er heet water of koffie etc
indoet dan verschijnt er een hele mooie foto van jou op de mok!
Een hele geslaagde dag!


heart
 

Aangezien je onze dieren thuis met de dag leuker en interessanter begint te vinden, besloten we om naar de dierentuin te gaan, en wat heb je genoten! De dieren kwamen héééél dichtbij dus je kon ze goed zien. Je hebt je ogen uitgekeken en soms zat je van oor tot oor te glimlachen. Zeker voor herhaling vatbaar. heartDeze maand staan er veel bezoekjes op de planning! Komende week komt je neefje op bezoek,
in het weekend van 25 juli gaan we naar een vriendin van papa en mama, en 31 juli gaan we naar je oom, de broer van papa toe de aanhanger brengen. Die nemen ze mee op vakantie. En ergens tussen in nog naar je andere oom toe de broer van mama. Word vast allemaal heel leuk!

Op naar een nieuwe maand vol avonturen van jou! Rollen kan je nu als de beste, en langzaam begin je proberen te zitten. Dat lukt nog niet altijd en dan word je boos, best wel schattig om te zien haha.

En om niet te vergeten... Je eerste tandje komt door! Tot snel weer in je dagboekje kleine meid heart

5 maanden

15 juni 2020

heart Kleine meid heart

 

En toen was je alweer 5 maanden.. Waar blijft de tijd? Je groeit nu écht als kool, en je ontwikkeling gaat nu in volle vaart.. Je probeert nu om te zitten. Dat lukt je nog niet helemaal dus kieper je vaak om. Schattig om te zien!

Als we nu ergens heen gaan, of je ziet onze huisdieren, kijk je je ogen uit. Vooral Myllo, ons hondje is je grote vriendje geworden. Zodra je hem ziet begin je te lachen. Zo bijzonder om te zien hoe je Myllo zoekt als je hem hoort. Hij was het  waaraan we merkte dat jij onderweg was, alweer meer dan een jaar geleden.. Stop de tijd!

 

Verder hebben we niet heel veel gedaan. Mama heeft je kledingkast opgeruimd, maatje 62 is qua shirtjes nu écht verleden tijd.. Sommige leggingkjes passen je daar nog goed van.. Maar maatje 68 ligt nu in de kast en maatje 74 dat klein valt.. Super leuk om alle nieuwe kleertjes weer in je kast te zien, maar als je ziet waar je vandaan komt.. Maatje 50 waarin je zwemmen kon, dan is maatje 74 toch ineens alweer heeeeel groot.

Gelukkig doe je het allemaal heel goed. Je vind je fruit heerlijk, en je groente nog veeeel lekkerder. Je word een grote, sterke meid.

 

We zijn trots op je heart

 

 

 

Alweer een tijdje geleden

08 juni 2020

Kleine princess.

 

Alweer een tijdje geleden dat we in je dagboekje hebben geschreven. Inmiddels zitten we alweer in juni. De maand waarin je alweer 5 maanden oud word, stop de tijd!

 

Vorige week zijn we je ID kaart gaan aanvragen, super handig zodat we met je kunnen gaan reizen! Deze week kunnen we die ophalen. Je staat super schattig op je eerste pasfoto. De mevrouw van het gemeentehuis vond je een plaatje heart.

Ook hebben we vorige week het zwembad op gezet, en ben je voor het eerst gaan zwemmen! En leuk dat je het vond. Je zag heerlijk te lachen in je zwemband. Al die dingen waar we jaren van hebben gedroomd, kunnen we nu gewoon samen met jou doen, hoe geweldig is dat? kiss

Papa heeft een Airco gekocht, dus laat die warme zomer nachten maar komen! We zijn er tegen bewapend! 

Afgelopen zondag was je papa jarig, zijn eerste verjaardag als vader. We zijn bij je oom gaan bbqen en hebben er een hele gezellige dag van gemaakt. 'S morgens al heel vroeg zijn we met z'n drietje, jij, papa en mama, vertrokken om te gaan kijken naar een vouwwagen. We hebben nu een tent, maar vinden dat nu jij er bent toch niet meer zo praktisch dus tijd voor iets anders! En wat! We hebben een 6! persoons vouwwagen gekocht! Een enorm beestje met heel veel speelplek voor jou in de toekomst heart. We zijn er heel blij mee! En dus hebben we vanavond toch nog een weekje vakantie geboekt in augustus. Ons eerste vakantie als gezinnetje samen met Myllo, de hond heart. We hebben er al ontzettend veel zin in!

 

Wat doe je het goed.. Je gaat nu van 19:00 tot 22:00 slapen, dan wil je je laatste flesje en slaapt dan door tot 07:00. Heerlijk! Op een enkele nacht na dat je spookt, maar ook dat hoort erbij. De laatste dagen ben je wat hangerig en heb je wat rode wangetjes, misschien is dit een voorteken dat je tandjes nu gaan doorzetten heart. Groente en fruit hapjes vind je heerlijk! Je kan er geen genoeg van krijgen. Kortom je doet het super goed! We zijn trots op je heartkissheart

 

 

Kleine prinses

23 mei 2020

Kleine prinses,

 

 

Vorige week zijn we met je naar het ziekenhuis moeten gaan van wegen een echo voor je heupjes. Kindjes die lang in stuit liggen, moeten tegenwoordig zo een echo krijgen om te beoordelen of alles goed is met de heupjes. Je hebt tot bijna 37 weken in stuit gelegen dus moest je even gecheckt worden. Helaas liep de afspraak ruim 35 minuten uit, maar je kreeg er weinig van mee, je sliep lekker. Zelfs toen ik je broekje en luier uit deed, en je op je zij legde bleef je heerlijk door slapen. Pas toen ik je moest omdraaien, werd je wakker. Je bent gewend om op je zij te slapen i.v.m je reflux, dat was dan nu in ons voordeel heart. Je gaf geen kick en er kon zelfs nog een mooie glimlach naar de dokter van af. Je pakt iedereen in met je mooie ogen en je lieve lach heart.

Gelukkig is alles goed met je heupjes en hoeven we niet meer terug voor verdere onderzoeken. Hoofdstuk gesloten zoals de arts het zei.

Vorige week zijn we ook nog kleertjes voor je gaan kopen.. Met papa en oma de afspraak gemaakt dat er nu echt niets meer gekocht werd... Waar stonden papa en mama vanmiddag met jou? Ja hoor... Bij de c&a.. Kleertjes uit te zoeken. Je hebt van papa een heel mooi setje van mickey en minimouse gekregen en van mama broekjes, rompertjes en truitjes. We hebben het nu maar op de groei gekocht.. Want je hebt al zoveel angel.

 

Afgelopen donderdag hebben we thuis gezellig de bbq aan gehad. Je oma en haar vriend en je oom waren ook gekomen. Jij lag buiten lekker op je gemak te spelen en hele verhalen te vertellen in je eigen taaltje heart. Volgend jaar zit je erbij met je eigen bordje.

 

Zondag komt je andere oom, van papa's kant. Dan gaan we er ook een gezellige dag van maken!

Tot snel in je dagboek heart

 

4 maanden oud...

19 mei 2020

Kleine, lieve meid heart

 

Daar zijn papa en mama weer eens in je dagboek.
Je bent alweer 4 maanden oud.. Waar blijft de tijd?

Je hebt zoveel geleerd in korte tijd.. Bijna elke dag kan je wel weer iets nieuws.
Je hebt je stemmetje ontdekt en laat die nu heel goed en hard horen met je gelach en je gebrabbel. Heerlijk om naar te luisteren. heart
Ook kan je al heel goed dingen vast pakken, en al van je ene naar je andere handje overgeven. Je oefent het omrollen al goed, nog een paar dagen en dan kan je op het speelkleed omrollen. In de box kan je al van je rug naar je zij rollen. Je doet het allemaal super goed. Papa en mama zijn trots op jou


Vorige week zijn we weer naar het consultatiebureau geweest, helaas mocht alleen mama mee naar binnen door nog altijd de corona.. Je hebt je laatste 2 prikjes gekregen voor een lange tijd gelukkig. Je bent nu 62 CM en je weegt 7340 gram. Mooi met het gemiddelde lijntje heart. Wel moest mama erop blijven letten dat je genoeg melk binnen krijgt en we kregen het advies ivm je reflux te starten met groente en fruit hapjes, een paar lepeltjes per dag om je eraan te laten wennen. Daar zijn papa en mama mee begonnen, en oh wat vind je dat al lekker heart. Bij je eerste hapjes zaten er meer rond je mond en op je slabber dan in je mondje, maar ook dat hoort erbij angel

 

We zijn ontzettend trots op jou. Je bent ons zonnestraaltje, letterlijk en figuurlijk. Je lacht vrijwel de hele dag! Een heel lief, vrolijk, tevreden meisje. heart

Gelukkig heb je van je spuitjes geen last gehad, je bent nu al een sterke meid!Tot snel weer in je dagboek kleine prinses heart