Dagboek

Aantal berichten: 30
Ga naar:   

Eerste keer naar het consultatie bureau

12 februari 2020

Hallo kleine meid heart

Zaterdag is je oom, de broer van papa en zijn vriendin langs geweest! Ze vinden je erg mooi en lief! Kan natuurlijk ook niet anders. angel Je bent weer flink verwend door ze! Hele mooie kleertjes en een mooie knuffelbeer. Mama heeft een zelfgemaakte sjaal gekregen! Komt goed uit met die harde wind nu buiten. Erg lief!! We hebben bij gepraat en heerlijk met z'n allen gegeten. Oma en haar vriend was ook nog langs gekomen! 

 

Afgelopen dinsdag, zijn we voor de eerste keer naar het consultatie bureau geweest. Dat kwam goed uit want papa en mama maakte zich toch wel zorgen om je. Sinds afgelopen vrijdag ben je veel gaan spugen, reageerde je anders en sliep je opmerkelijk meer.. Ook melde je je zelf niet meer voor eten. Bij het consultatie bureau ben je gemeten, je bent nu 52 cm lang! Ook ben je gewogen, je weegt nu 3580 gram. Dat laat ook meteen zien dat je wel bent bij gekomen, maar je op het randje zit van te weinig te zijn aangekomen.. Dit samen met de klachten die mama en papa hadden gemeld, besloten dat de arts van het consultatie bureau ging overleggen met de kinderarts van het ziekenhuis. Dat had ze gedaan en 's middags werd mama gebeld dat ze je toch wilde zien in het ziekenhuis. Mama natuurlijk meteen in tranen.. Dus maar meteen naar het ziekenhuis vertrokken. Daar aangekomen vond de arts je bleek en slap, mama vond je ook al sinds het weekend bleek. We hebben weer de klachten besproken en mama kreeg tips om het spugen proberen te verminderen. De arts wilde je nog een keertje wegen en meten, en omdat je toen wel goed wakker werd en je een beetje kleur kreeg, vertrouwde de arts erop dat er niets ernstigs aan de hand was, en zou ze nu geen bloedonderzoek doen en hoefde je niet te blijven.. Maar mama word aanstaande vrijdag wel gebeld om te overleggen hoe het gaat. We moeten je nu weer om de 3 uur wakker maken overdag zodat je een voeding extra binnen gaat krijgen. Dat gaat redelijk goed, en het spugen is ook al wat minder geworden! Wel slaap je nog erg veel. Al met al waren ze toch tevreden over je kleine meid heart. Volgende week gaan we wegen bij het consultatie bureau, en 10 maart moet je weer terug. Dan ga je ook je eerste prikje krijgen! 

Diezelfde middag had mama ook nog een afspraak in het ziekenhuis voor haar huid bij de dermatoloog, dat kwam goed uit, mama was om 15:30 klaar bij de kinderarts en om 15:40 was de afspraak bij de dermatoloog. Helaas moet mama vanaf 26-02 weer starten met lichttherapie 3x per week in het ziekenhuis, om te beginnen 6 tot 8 weken daarna gaat de arts verder kijken. Best een domper.. Maar het is even niet anders. Op de dagen dat mama niet naar het ziekenhuis moet, moet mama thuis zalf smeren.. Hopelijk gaat het allemaal snel aanslaan want de plekjes beginnen best wel pijn te doen!


 

Vandaag zijn we naar een andere auto gaan kijken! De auto die papa en mama nu hebben, heeft een dure reparatie voor de boeg, en met een aflopende APK binnenkort.. Hebben we de keuze gemaakt om naar een andere auto te gaan kijken, en dat is gelukt! Een mooie, grote auto! We mogen hem 22-02 gaan ophalen! Dat is dus al bijna. Toen papa en mama naar de auto zijn gaan kijken, ben je bij oma geweest. Oma heeft heerlijk met je geknuffeld en je lekker in badje gedaan. Mama was wel erg blij toen ze weer thuis waren en ze je weer kon knuffelen angel.

Nog een paar dagen en dan ben je alweer 1 maand oud.. Wat gaat de tijd snel heart. Voorlopig mag je nog lekker klein blijven. En heerlijk op mama en papa hun borst in slaapvallen, oh wat genieten we van jou heart Onze mooie prinses!

Kleine meid

02 februari 2020

Hallo kleine meid. heart

Wat vliegen de dagen voorbij.. Alsof je met je ogen knippert en er is weer een dag voorbij. Heerlijke dagen met ons gezinnetje samen! Papa heeft nog lekker een weekje verlof. 

Je doet het ontzettend goed, wat zijn we trots op jou! Afgelopen dinsdag, 28 januari is het CB bij papa en mama thuis geweest om kennis te maken. Ze hebben je gewogen en je woog 3400 gram! Boven je geboorte gewicht dus. Harstikke goed kleine meid heart

Je eerste pyjama'tje is je te klein geworden! Je voetjes zijn al goed gegroeid! angel Dat ene pyjama'tje zullen we niet missen in je kast, want je bent de afgelopen week ontzettend verwend door iedereen! We hebben redelijk wat bezoek gehad de laatste week, dus nu een paar dagen rust is ook weer fijn! Volgend weekend komt je andere oom met zijn vriendin en je papa's nichtje voor het eerst kennis met je maken! We zijn benieuwd naar hun reactie, maar stiekem weten we die al! Tot nu toe waren de reacties van iedereen het zelfde.. ''Wat een ontzettend lief én mooi meisje''. En dat klopt, en het mooiste daarvan is, dat je van ons bent heart. Voor eeuwig en altijd.

 

Deze maand heeft mama weer heel wat afspraken op staan, 11 feb 's morgens voor het eerst naar het CB. 'S middags moet mama naar het ziekenhuis voor haar huid, en 21 feb moet mama op controle i.v.m de keizersnee. Met de wond gaat het goed! Als mama te veel gedaan heeft is de wond 's avonds nog wel wat pijnlijk maar verder mag mama zeker niet klagen! Al kijkt mama er wel erg naar uit dat ze samen met jou in bad kan heart. Afgelopen week ben je voor het eerst met papa in het grote bad geweest, en dat vond je heerlijk!


Tot snel in je dagboek, kleine Princess.

Mooier dan mooi, liever dan lief

25 januari 2020

Mooier dan mooi, liever dan lief, dat is wat je bent.. En nog zóveel meer.

Hoe blij en gelukkig we met je zijn, is niet in woorden te beschrijven.. Je bent onze wens die is uitgekomen. Je bent nu tien dagen in ons midden.. Het lijkt zo kort maar voor ons voelt het alsof je er altijd al geweest bent.. Nog zo klein maar nu al een niet te beschrijven grote betekenis in ons leven. 


Gisteren is de kraamverzorgster voor het laatst geweest, we hebben een lieve, spontane vrouw gehad. Mama heeft 7 dagen zorg gehad, ook mede door de keizersnee. Wat zijn we verwend! We hadden nergens omkijken naar, en hadden zo heel veel tijd om heerlijk met je te knuffelen. Ze heeft papa en mama veel geleerd waardoor we het nu helemaal zelf kunnen. 
De eerste 3 dagen had je een moeilijke start doordat mama haar borstvoeding niet op gang kwam, en je je zelf nog niet goed warm kon houden. Je was afgevallen naar 11% van je geboortegewicht.. Op het randje om terug gestuurd te worden naar het ziekenhuis, maar gelukkig herpakte je je volledig. Sinds dag 4 dingen het met sprongen vooruit en nu gaat het goed! Je drinkt je flesjes goed leeg en je kan jezelf al heel goed warm houden. Ook ben je weer goed aangekomen, nog eventjes en je zit terug op je geboorte gewicht!

Je geeft al heel veel lachjes weg, en als je met je mooie oogjes naar mensen kijkt worden ze spontaan verliefd op jou! Je bent een echte kleine prinses met je heldere oogjes en blonde haartjes!
Voor nu slaap je 's nachts al ongeveer 4,5 uurtjes door! Dat vind mama erg fijn, al geniet ze van elk moment met jou, ook 's nachts! 

Je bent het mooiste wat ons ooit is overkomen, en dat zul je nog vaak van ons gaan horen heart

 

''Als je in mijn ogen kijkt
Lijkt de wereld stil te staan
De wind houdt op met waaien
En bevroren is de maan
Je bent stralend als de zon
Je bent volmaakt, zo naakt en klein
En de wereld lijkt voor eventjes perfect te zijn

Ik wist niet dat ik na een blik
Zo veel van je houden zou
Maar ik weet nu al niet eens meer
Hoe ik leefde zonder jou
Voor zoveel wezenlijke dingen
Leek ik blind tot dit moment
En die zijn ineens zo zichtbaar
Nu dat jij er bent

Oh, ik hoop dat ik je geven kan
Wat jij me geeft
Zo lang ik leef...
Ik zal onvoorwaardelijk waken aan jouw zij
En ik hoop dat je ooit voelen mag
Wat ik nu voel
Wat ik bedoel
En wat in woorden niet te vangen is voor mij

Wanneer je in mijn armen ligt
En zo tevreden naar me lacht
Lijk ik alles te vergeten
Dat daar buiten op mij wacht
Alle strijd en alle tranen
Alle stille pijn verdwijnt
En de wereld lijkt voor eventjes
Normaal te zijn''

Klik hier! x


 

 

Nicole van den heuvel

28 januari 2020 08:11:18

Mooi geschreven lieve Jessica en Tim. Bedankt, ik vond t fijn om voor jullie en jullie kleine meisje te zorgen.

Heb heel gezellig gekraamd bij jullie .  Geweldig om te zien hoe goed jullie samen zorgen voor Elena, daarom is ze ook zo supertevreden  ! Blijf maar lekker lang op deze roze wolk! 

Ik wens jullie heel veel liefde,gezondheid en geluk samen met jullie familie en iedereen die jullie lief is. En zal zeker zo nu en dan een kijkje nemen op deze site , veel lieve groeten van nicole

 

Getti

25 januari 2020 21:32:11

Het is een schatje. Geniet ervan

Bericht van Papa

21 januari 2020

Na zoveel maanden wachten, mochten we je eindelijk in ontvangst nemen ! heart

 

Even kort verhaaltje over jou geboorte.

 

Zondagavond 19:00 12 januari 2020, Papa en Mama stappen in de auto onderweg naar het ziekenhuis.

Omdat Mama veel last kreeg van haar huid moest je eerder komen dan jij en wij wilden.

Eenmaal binnen gekomen in het ziekenhuis was er sprake van een ballon, om zo de weg naar buiten te vergroten.

Dit mede het erg druk was in het ziekenhuis kon dit niet eerder dan maandag ochtend.

Afijn, een klein ongemakje!wink

Papa en Mama keken naar de tv, en daar was een film op die heette: Cast away.

Leuke film! laugh

Maandag is er niet veel gebeurt, dankzij de ballon kreeg Mama er nog 1 cm bij.

Maandagavond werd ons verteld dat morgen (Dinsdag) de vliezen van mama gebroken werden.

Papa en Mama vonden dit niet zo leuk want het leek wel een jaar te duren voor ze ook maar iets deden..

Vooral Papa had hier best moeite mee en leek erop in zijn gedachten dat ze liever lui dan moe waren.


Dinsdag, De vliezen werden in de ochtend al gebroken, en Mama kreeg een medicijn dat staat voor; wee opwekkers.

Dit medicijn zorgt er voor dat mama weeën krijgt zodat jij geboren kon worden.

Na een zeer lange Dinsdag, werd er in de avond nog is gekeken maar er was nog altijd vanaf Maandag nog maar 1 cm bij gekomen!
Mama kwam uit op 4 cm..

Een assistent gynaecoloog met de naam Brugman, vertelde Mama en Papa dat ze Woensdag een Keizers-snede gingen verrichten.

Waarom? Omdat vanaf het moment bij Mama de vliezen waren gebroken je 24 uur hebt voordat er een infectie kan optreden.

 

Woensdag .. 

Het is zover!! 

Papa en Mama kregen het bericht om 08:00 uur: we gaan het O.K bellen voor een keizers-snede.

O.K staat voor: Operatie Kamer.

Dus je raad het al, weer wachten.

Tegen kwart over 12 werden we naar het O.K gebracht.

Daar werd van alles voorbereid! 
Er waren zelfs 15 dokters aanwezig! laugh

Uiteindelijk waren ze allemaal niet nodig.

Alles ging zoals het hoort. 

Eenmaal het punt bereikt van jou voor het eerst te mogen zien is aangekomen.

Doek voor Mama's ogen ging omlaag en wij zagen jou geboren worden!! laugh

Wauw !! 
Je schreeuwde 2x flink hard en daarna was je alweer stil.. 

Tot je op de weegschaal ging.. 

Daar heb je al met de kinderarts gespeeld laugh

Je wilde maar niet stil liggen hahaha laugh

Tot 2x toe hebben ze de weegschaal opnieuw moeten instellen 

 

Jij bent geboren op 15 Januari 2020

jij weegt op dat moment 3365 gram (3 kilo en een beetje)

En jij bent al 46 cm lang!! 

Eenmaal terug op weg naar de kamer stonden jou Oma, Opa en Oom (die ook 1 van de 2 peet-oom's is) al klaar om jou voor het eerst te zien.laugh

 

Daarmee is de week nog niet rond.. 

Woensdag ben je geboren, iedere paar uur ook een voeding geven.

In het ziekenhuis kreeg Mama weinig hulp. 

Er was maar 1 vrouw in de ochtend die Mama wel hielp in het ziekenhuis.

Donderdag is er een vriendin van Mama op bezoek geweest.

Oma en Opa ook weer erbij.

Dat was het wel zo'n beetje .. 

Vrijdag mocht je naar huis.. eindelijk rust .. 

Rust? ja! rust! want nu kunnen we pas echt van je genieten zonder al die doktoren en toch wel veel dingen om je heen die gebeurden.

Mama krijgt vanaf zaterdag al veel hulp van de kraamzorg.laugh

Mama en Papa worden klaar en gaar gestoomd om straks alleen met jou te zijn, en jou op te kunnen voeden.

 

Tot zover Papa's eerste bericht op jou eigen website! heart

Alles in orde!

03 januari 2020

Alles in orde met mama haar been! 

7 januari controle bij de Gyn. Laat ons niet meer te lang wachten kleine prinses heart

 

Mariska

05 januari 2020 09:04:38

Heeeee 

 

Jeetje jij hebt het niet makkelijk zeg pfff 

Hopelijk blijft het goed gaan met je been en mag je gauw je meisje in je armen houden! 

Ik zal ook weer even een update plaatsen het gaat zo snel allemaal! 

Xxxx